Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Ενσωμάτωση Flash ρολογιού στο Blog σας.


9.2.09 | ,



Σήμερα θα σας δείξω πως μπορείτε να περάσετε ρολόγια τύπου flash sto blog σας.
Πρόκειται για ένα πακέτο με 140 "καθαρά" ρολόγια, δηλαδή χωρίς ενσωματωμένα διαφημιστικά λινκ πάνω τους όπως προσφέρουν διάφορες σελίδες...

Για να περάσετε ένα ρολόι θα πρέπει να κάνετε τα εξής:


Καταρχήν θα πρέπει να κατεβάσετε το πακέτο με τα ρολόγια...Σας δίνω 2 επιλογές για να τα κατεβάσετε.Διαλέξτε όποια σας βολεύει και κατεβάστε το:
Rapidshare:
http://rapidshare.com/files/380775493/140_Free_Flash_Clocks.rar

Mediafire:
http://www.mediafire.com/?gkycdp2756hdc30

-Διαλέξτε ένα ρολόι από το πακέτο που κατεβάσατε (μπορείτε να τα κάνετε προεπισκόπηση με οποιονδήποτε flash player) και κατόπιν μεταβείτε στην ιστοσελίδα http://www.fileave.com

-Δημιουργείστε εκεί έναν δωρεάν λογαριασμό πατώντας στο "Create an Account" και συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα εγγραφής.

-Μετά την εγγραφή σας είστε έτοιμοι να ανεβάσετε το ρολόι που είχατε διαλέξει. Πατήστε στην καρτέλα "Upload" και ανεβάστε το.


-Πατήστε στη καρτέλα "Files" και θα δείτε το αρχείο που ανεβάσατε....Αυτό που θα χρειαστούμε είναι το "Direct Link" το οποίο και αντιγράφετε μιας και θα το χρειαστείτε αργότερα.



-Ανοίξτε ένα νέο παράθυρο, μεταβείτε στο blog σας και κάνετε:

1) Σύνδεση στον λογαριασμό σας από το blogger.com
2) Διάταξη>Στοιχεία σελίδας>Προσθήκη gadget>HTML/Javascript
3) Επικολλήστε εκεί μέσα τον παρακάτω κώδικα


<embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" allowscriptaccess="always" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" height="50" src="http://magakos.fileave.com/clock104.swf" width="198"></embed>

Στον κώδικα αυτόν θα χρειαστεί να κάνουμε μερικές αλλαγές...Καταρχήν αντικαταστείστε το http://magakos.fileave.com/clock104.swf με το "Direct Link" από το ρολόι που ανεβάσατε πριν.
Κατόπιν μπορείτε να αλλάξετε ο μέγεθος που θα εμφανίζετε το ρολόι στο blog σας.Για να γίνει αυτό αλλάξτε τα πεδία height="50" (Δηλ. το ύψος) και width="198" (Δηλ. το πλάτος) στον κώδικα δίνοντας διαστάσεις που ταιριάζουν καλύτερα στη σελίδα σας.

Αποθηκεύστε και είναι έτοιμο...Μπορείτε να μετακινήσετε την καρτέλα σε όποιο σημείο του blog θέλετε.

Σημείωση: Στον λογαριασμό σας στο Fileave.com εκτός από τα ρολόγια μπορείτε να ανεβάζετε και script ενώ απαιτείται να κάνετε τουλάχιστον 1 φορά κάθε 30 μέρες Log-in ώστε να μην χαρακτηριστεί ο λογαριασμός σας ανενεργός..


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Freeware-tools.net είπε...

Mιας και η η ιστοσελίδα fileave.com δεν λειτουργεί πια μπορείτε να επιλέξετε κάποιον άλλο host που δέχεται Swf αρχεία Πχ στο http://www.fileden.com.
Η διαδικασία για να ανεβάσετε ρολόγια εκεί είναι περίπου ίδια...

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.