Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

DriverMax v6.3


13.9.09 | ,




Όλοι έχουμε βρεθεί μετά από μια επανεγκατάσταση των Windows στην δυσάρεστη και συνάμα εκνευριστική κατάσταση να ψάχνουμε σε cd, φάκελους η στο διαδίκτυο, ώστε να βρούμε τους οδηγούς για τις συσκευές του υπολογιστή μας. Όμως ένα δωρεάν πρόγραμμα το Driver Max έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό.Το Driver Max μπορεί να εντοπίσει όλους τους οδηγούς και να τους αποθηκεύσει με μια μόνο κίνηση εκ μέρους μας και να τους επανεγκαταστησει μέσα σε λίγα λεπτά απλά και ευκολα.
Το προγραμματακι είναι πανεύκολο και η χρήση του δεν θα δημιουργήσει καμία δυσκολία και στον πιο αρχάριο χρηστή.Το μέγεθος του είναι μόλις 3.1mb.
Συμβατό με: Windows XP/ Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 8.97Mb
Homepage: http://www.innovative-sol.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Καλο το προγραμμα, αλλα τωρα με τα windows 7, η Microsoft μου βρηκε ολα τα drivers του υπολογιστη. Δε χρειαστηκε να βαλω ουτε ενα!! :)

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.