Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Health Warnings 2.7a (build 125)


25.10.09 | ,




Με τη σταθερή και μακροπρόθεσμη εργασία υπολογιστών, είστε ευάλωτοι στους πόνους της πλάτης και των χεριών, στους πονοκέφαλους, την επιδείνωση όρασης, και άλλα προβλήματα των ματιών.Προκειμένου να αποτραπούν αυτά τα πιθανά προβλήματα, συνιστώνται σύντομα διαλείμματα κατά την εργασία ώστε να χαλαρώνουν τα παραπάνω μέρη.Το HealthWarnings είναι η ανέξοδη λύση για να σας αναγκάσει να πάρετε το αναγκαίο αυτό διάλειμμα. Με το λογισμικό HealthWarnings, μπορείτε να προγραμματίσετε τον υπολογιστή σας να κλειδώνει προσωρινά (σύμφωνα με το πρόγραμμα που θέτετε). Αυτό το εύχρηστο λογισμικό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διάρκεια της εργασίας σας, του αριθμού και το μήκος των διαλειμμάτων ενώ αν έχετε παιδιά, το HealthWarnings είναι ένας ασφαλής, ανέξοδος τρόπος να εκπαιδευθούν στις υγιείς συνθήκες εργασίας με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Συμβατό με: Όλες τις εκδόσεις Windows.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 487Kb
Homepage: http://www.olympsoft.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στο σχολείο τα είχες καλά με τη Χημεία και όχι με τη γραμματική. Άλλο το χημικό διάλυμα,(διαλύω) και άλλο το διάλειμμα που εννοείς(διαλείπω). Επείσης δεν είναι ο μέρος για να γράφουμε τα μέροι, αλλά το μέρος, τα μέρη. Με συγχωρείς γι΄αυτή τη φιλική παρατήρηση. Η σελίδα σου είναι υπέροχη και δουλεμένη με μεράκι.
Θ.

Freeware-tools.net είπε...

Φίλε μου το κείμενο είναι copy-paste και όχι συνταγμένο από εμένα....Το να σε απασχολούν τα ορθογραφικά λάθει περισσότερο από την ουσία των προγραμμάτων δεν έχει ουσία...

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.