Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Foxit Reader 5.1.4.0104


12.3.10 | ,




Το Foxit Reader είναι ένας δωρεάν PDF viewer, με απίστευτα μικρό μέγεθος, φανταστικά γρήγορη εκκίνηση και πλούσιο σετ χαρακτηριστικών. Η λειτουργία του είναι συμβατή με το PDF Standard 1.7. Στο παρελθόν έπρεπε να κατεβάσετε κάποιο τεράστιο PDF reader κάποιας άλλης εταιρίας, να προβείτε σε μία μακρά χρονικά διαδικασία εγκατάστασης και να περιμένετε να εξαφανιστεί το ενοχλητικό splash window, μόνο και μόνο για να ανοίξετε ένα έγγραφο PDF. Επιπλέον, για να επισημάνετε ή να σχολιάσετε ένα έγγραφο PDF document, θα έπρεπε να πληρώσετε ένα ποσό της τάξης των 250€ για να αγοράσετε ένα σχετικό πρόγραμμα.
Τώρα με το Foxit Reader, δε χρειάζεται να υποφέρετε άλλο. Ακολουθεί μία λίστα με τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Foxit Reader:
* Απίστευτα μικρό: Το μέγεθος αρχείου λήψης του Foxit Reader είναι απλά ένα κλάσμα του μεγέθους του Acrobat Reader.
* Φανταστικά γρήγορο: Μόλις εκτελείται το Foxit Reader, ανταποκρίνεται αμέσως χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Δεν είστε αναγκασμένοι να βλέπετε το ενοχλητικό splash window που εμφανίζει το λογότυπο της εταιρίας, του συντάκτες κ.λπ..
* Εργαλείο επισήμανσης: Έχετε ποτέ θελήσει να επισημάνετε κάτι (ή σχολιάσετε) σε κάποιο έγγραφο PDF καθώς το διαβάζετε; Το Foxit Reader σας επιτρέπει να σχεδιάσετε γραφικά, να επισημάνετε κείμενο, να δακτυλογραφήσετε κείμενο και να αφήσετε σχόλια στα έγγραφα PDF και μετά να εκτυπώσετε ή να αποθηκεύσετε το τροποποιημένο έγγραφο.
* Μετατροπέας κειμένου: Μπορείτε να μετατρέψετε όλο το έγγραφο PDF σε ένα απλο αρχείο κειμένου.
* Υψηλή ασφάλεια: Το Foxit Reader σέβεται την ασφάλεια και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και ποτέ δε συνδέεται στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια του χρήστη. Ενώ άλλες εφαρμογές ανάγνωσης PDF συχνά συνδέονται χωρίς να γίνονται αντιληπτά στο διαδίκτυο, το Foxit PDF Reader δεν περιέχει κανένα spyware.
translate: e-club.gr
Συμβατό με: Windows 2000/Xp/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 13.85Mb
Homepage: http://www.foxitsoftware.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

hashmi είπε...

its best software's it give best software and many tool to support many covering data into PDF and doc files etc , thanks a lot
Any Dvd cloner 2013

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.