Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

DriveSentry Desktop 3.4.0.20


21.4.10 | ,




Για να θέσουμε με απλά λόγια τι λένε οι περισσότεροι που έχουν δοκιμάσει αυτό το προϊόν είναι απλά ευχαριστημένοι και δεν πρόκειται να το αλλάξουν σύντομα. Αν είναι λοιπόν τόσο τέλειο που είναι η αχίλλειος φτέρνα του? Από ότι αναφέρεται από χρήστες που το έχουν δουλέψει σε διάφορες καταστάσεις όπως ηλεκτρονικές εναλλαγές με τράπεζες δια μέσου του Web, on-line παιγνίδια κτλ όλα εξαρτιούνται από την επιλογή του χρήστη όταν το πρόγραμμα του ζητήσει την γνώμη του. Αν ο χρήστης πατήσει λάθος επιλογή τότε πολύ απλά το πρόγραμμα υπακούει και αφήνει το spyware να περάσει. Αν κάποιος όμως προσέξει λίγο περισσότερο με τους ασυνήθιστους τρόπους προστασίας του, τότε σε γενικές γραμμές έχετε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα στον υπολογιστή σας με πάνω από 3 εκατομμύρια ιούς στην βάση του εγγεγραμμένους σαν “μαύρη λίστα”, μια άλλη λίστα με προγράμματα που μπορεί να εμπιστευτεί (white list), και στατιστικά στοιχεία που μαζεύει συνεχώς από την Advisor Community. (by Michalis Kasapoglou-free-lessons.gr)
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7. (32 bit)
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 74.49Mb
Homepage: http://www.drivesentryplus.com



Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Thanx gia ola ta free software!

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.