Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Rising Antivirus Free Edition 2011 (23.0.24.98)


14.4.10 | ,




Εκτός από την όμορφη κονσόλα του, που θα αρέσει στους περισσότερους χρήστες, το Rising Antivirus είναι εξοπλισμένο με μια σωρεία πραγματικά αξιόλογων εργαλείων και δυνατοτήτων που προσφέρουν πραγματικά αληθινή ασφάλεια στον υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο. Η ανάλυση που κάνει στον υπολογιστή σας είναι εντελώς διαφορετική με αυτή από άλλα προγράμματα για αυτό και ξεχωρίζει στην απόδοσή του. Σαν μειονέκτημα θα θεωρούσα τον αργό χρόνο που χρειάζεται να κάνει scan τον σκληρό σας δίσκο. Για όσους δεν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν λόγω του ότι είναι ικανοποιημένοι με κάποιο άλλο δωρεάν αντιβιοτικό πρόγραμμα, τουλάχιστον ας το κρατήσουν σαν δεύτερη επιλογή όταν κάποια στιγμή χρειαστούν έξτρα βοήθεια για την εξάλειψη κάποιου ιού. (by Michalis Kasapoglou-free-lessons.gr)
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 27.28Mb
Homepage: http://www.freerav.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μαγκάκο την καλημερα μου! Να ρωτησω κατι; Το προγραμμα Rising Antivirus το εγκατεστησα στον υπολογιστη μου και δεν μου κανει ενημερωση της βασης για τους ιους. Τελευταια ενημερωση λεει οτι εχει κανει στις 30-1-2010. Τι γινεται τελικά; (ΧΡΗΣΤΟΣ).

Freeware-tools.net είπε...

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν ένα πρόγραμμα σταματήσει να λειτουργεί σωστά είναι να ελέγξουμε στην σελίδα του κατασκευαστή αν υπάρχει νεότερη έκδοση διαθέσιμη και να την εγκαταστήσουμε..

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.