Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Defraggler 2.08


14.6.10 | ,




Χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας για αρκετό διάστημα σίγουρα θα περνάτε σε αυτόν διάφορα αρχεία όπως φωτογραφίες, ταινίες, μουσική κτλ με συνέπεια ο δίσκος σας να κατακερματίζεται.Όταν ο δίσκος είναι κατακερματισμένος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανοίξουν οι εφαρμογές σας, περισσότερο χρόνο για να κάνετε αναζήτηση στα αρχεία σας, πιθανόν να ακούγετε περισσότερος θόρυβος στον δίσκο ενώ ελαττώνεται και η διάρκεια ζωής του...
Για την αποφυγή τέτοιον προβλημάτων συνιστάτε ένα εργαλείο ανασυγκρότησης δίσκων και υπάρχουν ελάχιστα που είναι καλύτερα από το Defraggler.Τρέξετε την εφαρμογή ανά τακτά διαστήματα (ανά 2-3 μήνες είναι ιδανικά) για να διατηρείτε τον δίσκο σας σε άψογη κατάσταση.Η εφαρμογή αυτή υποστηρίζεται από πλήρη Ελληνικό menu.
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7 (32 & 64 bits).
License:Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 3.30 Mb
Homepage: http://www.piriform.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

andreas είπε...

καλησπέρα φίλε μου μιας και παρουσιάζεις πιο πάνω τοn defraggler θα είθελα να σε ρωτήσω γιατί όταν κάνω ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου με το παραπάνω πρόγραμμα ο χώρος στον σκληρό αντί να αδειάζει γεμίζει λιγάκι περίεργο δεν είναι;

Freeware-tools.net είπε...

Μην δίνεις βάση Αντρέα στις ενδείξεις που έχεις κατα την διάρκεια της ανασυγκρότησης...Όταν το πρόγραμμα τελειώσει την δουλειά του θα δεις ότι ο δίσκος σου θα έχει περισσότερο χώρο από πριν.
Με την ευκαιρία να ενημερώσω ότι έχουμε νέα έκδοση (v1.20.201 21 Jun 2010).

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.