Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Macrium Reflect Free Edition 4.2


6.12.10 | ,




Πολλοί από εσάς πιθανότατα θα κρατάτε backup των αρχείων σας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να προστατέψετε τα αρχεία σας από ένα τυχών προβλήματα hardware, επίθεση κάποιου ιού κτλ.
Το backup που παίρνετε όμως αφορά μόνο συγκεκριμένα αρχεία που επιλέγεται και μπορεί αυτό να γίνεται σχετικά γρήγορα άλλα δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αφού έτσι αφήνετε πίσω διάφορες ρυθμίσεις των windows, bookmarks του περιηγητή σας, add-ons, emails, fonts, επαφές, προεκτάσεις και πολλά άλλα...
Για να κρατήσετε ένα σωστό backup υπάρχει η εφαρμογή Macrium Reflect με την οποία μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο χρόνο και χώρο (ίσως χρειαστείτε ένα δεύτερο δίσκο ή partition) άλλα θα έχετε διαθέσιμη μια "κλωνοποίηση" του σκληρού σας δίσκου σε περίπτωση προβλήματος, οπότε δεν θα χρειαστείτε format ούτε επανεγκατάσταση των εφαρμογών σας...Κάνοντας απλά boot από το rescue disk του προγράμματος κάνετε επανάκτηση του backup σας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος προς χρήση.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 31.35Mb
Homepage: http://www.macrium.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.