Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Revo uninstaller free 1.91


2.1.11 | ,




To Revo uninstaller είναι ένα βοηθητικό πολυεργαλείο για τον υπολογιστή σας.Βασική του χρήση είναι η απεγκατάσταση με τον καλύτερο και σωστότερο τρόπο όλων τον προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας πράγμα που το καθιστά ανώτερο τις συχνά προβληματικής προεγκατεστημένης εφαρμογής των windows (Προσθαφαίρεση προγραμμάτων).
Η δυνατότητες του όμως δεν σταματούν εκεί.Με τo Revo uninstaller μπορείτε επίσης να επιλέξετε και να διαχειριστείτε τα προγράμματα θα εκκινούν κατά την φόρτωση των windows, να κάνετε εκκαθάριση ιστορικού σε Browsers,Office και μητρώο, να διαχειριστείτε διάφορα εργαλεία των windows (Ανασυγκρότηση, ασφάλεια, επαναφορά συστήματος κτλ) και όλα αυτά μέσα από ένα πολύ φιλικό και πλήρως Ελληνικό περιβάλλον...
Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 2.53Mb
Homepage: http://www.revouninstaller.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.