Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Any Video Converter Free 3.1.8


5.2.11 | ,




Το Any Video Converter Free είναι ο δημοφιλέστερος δωρεάν μετατροπέας αρχείων video και χρησιμοποιείται από τουλάχιστον 65.000.000 χρήστες.
Μπορεί να μετατρέψει όλες σχεδόν τις μορφές βίντεο συμπεριλαμβανομένων DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, MKV, AVI, MPEG-4, MP4.
Η εφαρμογή σας δίνει επίσης την δυνατότητα να κατεβάσετε εύκολα βίντεο από online υπηρεσίες όπως το Youtube, το Google Video και το MetaCafe έχοντας πάντα την δυνατότητα να κάνετε "Crop" ή να τα ενώσετε πραγματοποιώντας ενιαία αρχεία.
Το πρόγραμμα διαθέτει ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, είναι εύκολο στη χρήση του ενώ θα πραγματοποιήσει τις εργασίες που θα του αναθέσετε ταχύτατα και με άριστη ποιότητα εικόνας.
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 21.91Mb
Homepage: http://www.any-video-converter.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


2 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Ανώνυμος είπε...

Θελω να μετατρεψω διαφορα αρχεια σε avi για να τα προβάλω στην τηλεόραση. Πρεπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στις παραμετρους που εχει?

Freeware-tools.net είπε...

Όχι απαραίτητα...Επιλέγεις το αρχείο που θες να μετατρέψεις και στην δεξιά μπάρα επιλέγεις την επιθυμητή του μορφή. (Πχ avi)
Αν θες το μετατρέπεις με τις προϋπάρχουσες ρυθμίσεις διαφορετικά κάνεις τις αλλαγές που κρίνεις απαραίτητες...(Πχ αυξομείωση του video & audio bitrate, αλλαγή του Frame size κτλ.)

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.