Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Client for Google Translate 5.1.545


24.2.11 | ,




Το Client for Google Translate είναι ένα δωρεάν εργαλείο με το οποίο μπορείτε να μεταφράζετε διάφορες λέξεις ή κείμενα με ένα μόλις κλικ.
Σίγουρα υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες & εφαρμογές για να κάνετε κάτι τέτοιο άλλα καμιά δεν είναι εύχρηστη μιας και η χρήση τους είναι άβολη & χρονοβόρα (Άνοιγμα εφαρμογής ή μεταφραστικής υπηρεσίας, αντιγραφή κειμένου, επικόλληση κτλ).
Με το Client for Google Translate το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να "μαρκάρετε" απλά το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και πατώντας το εικονίδιο G που θα εμφανιστεί θα πάρετε το συγκεκριμένο κείμενο μεταφρασμένο.
Η εφαρμογή προσφέρει μετάφραση περισσότερες από 50 γλώσσες.Κατά την πρώτη χρήση της μπορείτε να ρυθμίσετε την γλώσσα που θέλετε να μεταφράζονται τα κείμενα που θα επιλέγετε ή να κάνετε ανά πάσα στιγμή τις επιθυμητές σας αλλαγές από το εικονίδιο της εφαρμογής στο system tray.
Το Client for Google Translate σας παρέχεται πλήρες για 30 ημέρες ωστόσο μπορείτε να συνεχίσετε να την χρησιμοποιείτε εντελώς δωρεάν και μετά το τέλος αυτής της χρονικής διάρκειας ή να το αναβαθμίστε στην έκδοση ¨Pro" για να διατηρήσετε κάποιες extra λειτουργίες της εφαρμογής όπως η άμεση αναζήτηση στο Wikipedia.


Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 2.37Mb
Homepage: http://translateclient.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Freeware-tools.net είπε...

Από τον Δεκέμβριο του 2011 το Translate Client δυστυχώς θα λειτουργεί μόνο στην Pro έκδοση...

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.