Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Adblock Plus - Firefox Add-on


30.4.11 | ,




Είστε ενοχλημένοι από τις διαφημίσεις; Προβληματισμένοι από την καταγραφή των κινήσεών σας; Σας εμποδίζουν τα banners; Εγκαταστήστε το Adblock Plus και αποκτήστε τον έλεγχο του διαδικτύου. Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τις σελίδες.
Το Adblock Plus σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε τον έλεγχο του διαδικτύου και να βλέπετε τις σελίδες όπως εσείς θέλετε. Η επέκταση αυτή, υποστηρίζεται με παραπάνω από σαράντα συνδρομές φίλτρων σε δεκάδες γλώσσες. Χρησιμοποιώντας τις συνδρομές, το Adblock Plus μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να σας προστατεύει από τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις μέχρι και να μπλοκάρει τις κακόβουλες σελίδες. Επίσης μπορείτε να προσαρμόζετε τα φίλτρα με την βοήθεια χρήσιμων λειτουργιών που περιλαμβάνουν την φραγή εικόνων, αντικειμένων Flash και Java και μια λίστα με όλα τα αντικείμενα της σελίδας ώστε η φραγή των scripts και των stylesheets να γίνεται παιχνίδι.
Συμβατό με: Firefox 3.5 - 6.0a1
License: Δωρεάν - Firefox Add-on
Filesize: 454Kb
Homepage: http://adblockplus.org



Εγκαταστήστε το από την επίσημη σελίδα των Add-ons:


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.