Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Windows Live Family Safety 2011


3.4.11 | ,




Διατηρήστε την ασφάλεια των παιδιών σας
Όταν τα παιδιά είναι συνδεδεμένα στο Internet και εσείς είστε απασχολημένοι, η Οικογενειακή ασφάλεια του Windows Live είναι εκεί για να βοηθήσει. Χρησιμοποιήστε αναφορές δραστηριότητας, για να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα των παιδιών σας στον υπολογιστή. Επιλέξτε τοποθεσίες Web, παιχνίδια και προγράμματα στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση και ορίστε τα χρονικά διαστήματα κατά τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή.
Η Οικογενειακή ασφάλεια ενισχύει τον βασικό Γονικό έλεγχο στα Windows, προσθέτοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να αλλάζετε τα δικαιώματα του παιδιού σας από το Internet. Λάβετε αναφορές περιόδου λειτουργίας και επισκέψεων σε τοποθεσίες Web απευθείας από την τοποθεσία Web της Οικογενειακής ασφάλειας, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στον υπολογιστή του παιδιού σας. Όταν εγκαθίσταται σε πολλούς υπολογιστές του σπιτιού, η Οικογενειακή ασφάλεια θέτει σε ισχύ τις ίδιες ρυθμίσεις και συνδυάζει τις αναφορές όλων των υπολογιστών σε μία.
Νέο χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης της Οικογενειακής ασφάλειας: Η Ασφάλεια αναζήτησης είναι κλειδωμένη για τα Bing, Google, Yahoo! και άλλους δημοφιλείς μηχανισμούς αναζήτησης. Για τους γονείς που είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν στα μεγαλύτερα παιδιά λίγο περισσότερη ελευθερία, υπάρχει μια νέα ρύθμιση που επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες Web, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε αν τα παιδιά επισκέπτονται πιθανώς ακατάλληλες τοποθεσίες. Η τοποθεσία Web της Οικογενειακής ασφάλειας βοηθά τους γονείς να ελέγχουν πότε τα παιδιά τους χρησιμοποιούν τον υπολογιστή, τι παιχνίδια μπορούν να παίζουν και τι προγράμματα χρησιμοποιούν.
Η ρύθμιση είναι εύκολη: αν έχετε ήδη λογαριασμούς Windows για τα παιδιά σας, έχετε κάνει την περισσότερη δουλειά. Δεν απαιτούνται Windows Live ID για τα παιδιά. Ακολουθήστε μερικά εύκολα βήματα για να ξεκινήσετε και κατόπιν επιλέξτε ρυθμίσεις για την πρόσβαση κάθε παιδιού στο Web.
Η Οικογενειακή ασφάλεια του Windows Live αποτελεί τμήμα του Windows Live Essentials, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τα προγράμματα Windows Live Messenger, Συλλογή φωτογραφιών, Movie Maker, Mail, Writer, Windows Live Mesh, Bing Bar, Messenger Companion, Microsoft Silverlight και Outlook Connector Pack (Microsoft Outlook Hotmail Connector και Social Connector Provider για Windows Live Messenger). Μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο την Οικογενειακή ασφάλεια ή όλο το Windows Live Essentials.
Σημείωση:
Το στοιχείο λήψης μπορεί να περιλαμβάνει ενημερώσεις για προγράμματα του Windows Live που διαθέτετε ήδη. Θα λάβετε ενημερώσεις για αυτά και άλλα προγράμματα της Microsoft από το Microsoft Update. Το λογισμικό μπορεί επίσης να κάνει λήψη και εγκατάσταση ορισμένων ενημερώσεων αυτόματα. Μάθετε περισσότερα.
Για σχετικά βοηθήματα κάντε κλικ εδώ.
Συμβατό με: Windows Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 156Mb (Online Installer 1.23Mb)
Homepage: http://www.microsoft.com


Κατεβάστε το (Online Installer) από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.