Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Flagfox - Firefox Add-on


21.5.11 | ,




Το Flagfox είναι μια επέκταση που εμφανίζει ένα εικονίδιο με τη σημαία της χώρας που βρίσκεται ο διακομιστής της τρέχουσας σελίδας. Η γνώση της τοποθεσίας του διακομιστή με τον οποίο έχετε συνδεθεί σας προσφέρει μια πρόσθετη δικλίδα ασφαλείας και μπορεί να χρησιμεύσει σαν ένδειξη της τοπικής γλώσσας και του νομικού πλαισίου που υπάγεται ο διακομιστής. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες μέσω μιας πληθώρας εξωτερικών αναζητήσεων που παρέχονται σαν ενέργειες ή ακόμα και να δημιουργήσετε τις δικές σας. Όλες οι ενέργειες μπορούν να προστεθούν στο μενού του εικονιδίου της σημαίας και να ρυθμιστεί το άνοιγμα τους με κλικ στο εικονίδιο ή με ένα πλήκτρο συντόμευσης για πιο γρήγορη πρόσβαση.
Η προεπιλεγμένη ενέργεια όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο της σημαίας είναι το Geotool, το οποίο παρουσιάζει ένα λεπτομερή χάρτη της περιοχής που βρίσκεται ο διακομιστής καθώς κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως την τοπική ώρα και τον ISP. Υπάρχουν πολλές άλλες ενέργειες διαθέσιμες για διάφορες χρήσεις όπως:
* Έλεγχο για την ασφάλεια και την ύπαρξη κακόβουλου λογισμικού στη σελίδα.
* Αναζήτηση σχετικών σελίδων και αξιολογήσεων.
* Αυτόματη μετάφραση σε άλλη γλώσσα.
* Μελέτη και έρευνα προγραμματισμού ιστοσελίδων και SEO.
* Διαγνωστικοί ελέγχοι όπως ping και traceroute.
* Πληροφορίες Whois και DNS.
* Επικύρωση πηγαίου κώδικα σελίδας.
* Γρήγορη σύντμηση URL.
* Αντιγραφή διεύθυνσης IP ή άλλων πληροφοριών διακομιστή.
* Ενέργειες που μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς!
Το Flagfox είναι απλό στη χρήση του, δεν σας αποσπά την προσοχή και απαιτεί ελάχιστους πόρους. Για την προστασία του ιδιωτικού σας απόρρητου, οι αναζητήσεις χώρας γίνονται τοπικά αντί να αποστέλλεται αίτημα σε εξωτερικό διακομιστή για κάθε σελίδα που επισκέπτεστε. Η αναζήτηση λειτουργεί με βάση μια βάση δεδομένων με τις τοποθεσίες διευθύνσεων IP που διατηρείται τοπικά, κάτι σαν ένας γενικός χάρτης της χωροταξικής εξάπλωσης του διαδικτύου, που βασίζεται σε δεδομένα τα οποία παρέχονται από την Maxmind. Αυτή η προσέγγιση προσφέρει το πλεονέκτημα να παρουσιάζεται η σημαία της πραγματικής τοποθεσίας του διακομιστή αντί για την εθνικότητα του ονόματος του η οποία μπορεί να είναι διαφορετική. Το Flagfox ενημερώνεται σε σταθερή μηνιαία βάση για να διατηρείται η ακρίβεια αυτής της τοπικής βάσης δεδομένων.
Συμβατό με: Firefox 3.5 - 6.0a1
License: Δωρεάν - Firefox Add-on
Filesize: 618Kb
Homepage: http://blog.flagfox.net



Εγκαταστήστε το από την επίσημη σελίδα των Add-ons:


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.