Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Αποδείξεις 2011.02


23.7.11 | ,




Το πρόγραμμα Αποδείξεις προσφέρεται εντελώς δωρεάν και παρέχει στο χρήστη του τη δυνατότητα τόσο να καταχωρήσει όλες τις αποδείξεις που απαιτούνται από το Υπουργείο Οικονομικών για τη λήψη του αφορολόγητου ορίου όσο και να διαχειρίζεται το σύνολο των εξόδων του, έχοντας μια εποπτική εικόνα τους ομαδοποιημένων ανά κατηγορία, χρονικό διάστημα κ.α. Έτσι, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο σύμμαχο στην παρακολούθηση των εξόδων του χρήστη του και στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τα οικονομικά του.

  • Το πρόγραμμα παρέχει απόλυτη ασφάλεια, γιατί τα στοιχεία αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή του χρήστη. Έτσι, είναι ασφαλή και προστατευμένα από τα μάτια τρίτων. Δεν απαιτείται πρόσβαση στο Internet, άρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα.
  • Εξασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία του χρήστη αφού δεν χρειάζεται καμία διαδικασία κατοχύρωσης του προγράμματος, ούτε καν κα καταχωρήσει κάπου το email του.
  • Ο χρήστης δεν είναι αναγκασμένος να βλέπει κανένα διαφημιστικό παράθυρο και κανένα διαφημιστικό μήνυμα, αλλά μπορεί να εργάζεται απερίσπαστος με το πρόγραμμα.
  • Όλες οι ενέργειες γίνονται από μια οθόνη, πράγμα που διευκολύνει αφάνταστα τον χρήστη, αφού δεν μπερδεύεται αλλάζοντας παράθυρα.
  • Υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό διαφορετικών φακέλων (φορολογουμένων), πράγμα που το καθιστά ιδανικό για χρήση από παροχείς υπηρεσιών (π.χ. λογιστές που μπορούν να καταχωρούν σε διαφορετικό φάκελο τις αποδείξεις του κάθε φορολογούμενου). Η διαχείριση των φακέλων είναι απλούστατη και ο κάθε ένας από αυτούς μπορεί να έχει την περιγραφή που επιθυμεί ο χρήστης του, π.χ. οι "Προσωπικές αποδείξεις", "Αποδείξεις του Δούρου Αθανασίου" κ.λπ.
  • Υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό εγγραφών και η διαδικασία καταχώρησης είναι απλούστατη και ταχύτατη αφού δεν είναι απαραίτητη η χρήση του ποντικιού σε καμία ενέργεια. Όλες οι ενέργειες μπορούν να γίνουν με τη χρήση λειτουργικών πλήκτρων.
  • Είναι πλήρως μεταφέρσιμο (portable). Αρκεί να αντιγράψει κάποιος τον φάκελό του (folder/directory) σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο (π.χ. usb stick) και να το εκτελέσει. Δεν απαιτεί σύνδεση με το Internet (παρά μόνο στην περίπτωση που ο χρήστης θέλει να ελέγξει την ύπαρξη νέας έκδοσης) και δεν χρειάζεται την εγκατάσταση κανενός εξωτερικού προγράμματος ή περιβάλλοντος (π.χ. SQL server, Java runtime environment κ.λπ.).
  • Οι απαιτήσεις, για την λειτουργία του, είναι ελάχιστες, καθώς "τρέχει" σε οποιονδήποτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα: MS Windows 95/98/NT/Μe/2000/XP/Vista/Win 7.
  • Ενσωματώνει δυνατότητα ελέγχου νέων εκδόσεων μέσω Internet και δυνατότητα αναβάθμισης του προγράμματος.
  • Διαθέτει μηχανισμό αναζήτησης κατά την καταχώρηση τόσο από τον ΑΦΜ όσο και από την επωνυμία του εκδότη.
  • Ενσωματώνει δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων σε αρχεία Excel.
  • Παρέχει δυνατότητα εκτύπωσης των στοιχείων, ώστε με μια απλή κίνηση ο χρήστης να εκτυπώσει τη λίστα με τις αποδείξεις του και να τις επισυνάψει στη φορολογική του δήλωση.
  • Προσφέρει στατιστική ανάλυση δεδομένων κατά κατηγορία δαπάνης, κατά ομάδα, κατά μήνα.
Συμβατό με: Windows 95/98/2000/XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 3.82Mb
Homepage: http://www.adouros.gr


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.