Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Free Red-eye Reduction Tool 1.0


8.12.11 | ,




Το φαινόμενο των κόκκινων ματιών στις ψηφιακές φωτογραφίες είναι αρκετά συχνό με αποτέλεσμα να "καταστρέφονται" πολλές και σημαντικές φωτογραφίες σας...
Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα αυτό άλλα συνήθως είναι αρκετά δύσχρηστα και "βαριά" (πχ Photoshop), στοιχεία που δεν ισχύουν όμως για το Free Red-eye Reduction Tool...
Το Free Red-eye Reduction Tool είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβός τον σκοπό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και από τον ποιο αρχάριο χρήστη.
Εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και επιλέξτε μέσο αυτής την φωτογραφία που θέλετε να επεξεργαστείτε.Στην συνέχεια "μαρκάρετε" με το ποντίκι σας το κόκκινο μέρος του ματιού και αυτομάτως θα γίνει η σχετική διόρθωση.Μην σας ανησυχεί αν δεν επιλεχθεί επακριβώς η περιοχή...Το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει μόνο την κόκκινη περιοχή του ματιού οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης της φωτογραφίας σας.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7.
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 2.83Mb
Homepage: http://www.photo-toolbox.com



Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.