Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

BlueStacks App Player 0.8.2


22.4.12 |




Το BlueStacks είναι μια επαναστατική δωρεάν εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να τρέχετε εφαρμογές και παιχνίδια του Android σε λειτουργικό σύστημα Windows (32-bit).
Η παρούσα έκδοση είναι συμβατή με το 90% των εφαρμογών, διαθέτει νέο περιβάλλον εργασίας με προεγκατεστημένες εφαρμογές, δυνατότητα λήψης εφαρμογών από 1 Mobile market, Amazon appstore και Getjar, δυνατότητα συγχρονισμού με το τηλέφωνό σας μέσο του cloud connect αποκτώντας πλήρη πρόσβαση στις εφαρμογές σας και στο Android market, στήλη με προτεινόμενες και δημοφιλής εφαρμογές, επεξεργασία εφαρμογών, λειτουργία σε παράθυρο ή πλήρη οθόνη, υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας και πολλά άλλα.
Αν και σε beta 1 έκδοση η εφαρμογή λειτουργεί αρκετά ικανοποιητικά, πράγμα που μας προϊδεάζει για ακόμη καλύτερη λειτουργία στο μέλλον.
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: Online installer 9.68Mb
Homepage: http://bluestacks.com




(Online installer) Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.