Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Freemake Video Downloader 3.0.1.9


15.6.12 | ,




Κατεβάστε βίντεο από YouTube, Vevo, Facebook, MTV, ComedyCentral, Vimeo και 10.000+ ιστοσελίδες, απομονώστε και κατεβάστε χωρίς απώλειες μόνο τον ήχο από online videos, μετατρέψτε online βίντεο σε AVI, MKV, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android με το Freemake Video downloader

  • 10.000+ Υποστηριγμένες Ιστοσελίδες: Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα βίντεο απο YouTube, Facebook, Vevo, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Veoh, Break, LiveLeak, και διάφορες ιστοσελίδες για ενήλικες. Δείτε τις δημοφιλέστερες υποστηριζόμενες ιστοσελίδες.
  • Μοναδικό! Εξαγωγή Lossless Audio από YouTube: Αποσυμπιέστε αυθεντικά τραγούδια ήχου από online βίντεο χωρίς να χάσετε την ποιότητα! Κατεβάστε ήχους από YouTube, Facebook, MTV, MTV Music, Vh1, και άλλες υποστηριζόμενες ιστοσελίδες.
  • Κατεβάστε YouTube βίντεο με ένα κλικ: Ενεργοποιήστε την αυτόματη λειτουργία λήψης βίντεο, Ρυθμίστε τις παραμέτρους για την ποιότητα, την μετατροπή, τον προορισμό και το Freemake Video Downloader θα κατεβάσει το βίντεο, σύμφωνα με τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις σας.
  • Μετατροπή σε AVI, MKV, 3GP, MP3, iPod, PSP, Android: Μετατρέψτε online βίντεο στις περισσότερες δημοφιλής ήχου/βίντεο μορφές και σε πολλές συσκευές: AVI, MKV, MP3, iPod, iPhone, iPad, PSP, Android.
  • Facebook Video Downloader: Κάνετε γρήγορες λήψεις βίντεο από το Facebook. Χρησιμοποιήστε το Freemake για να πάρετε πρωτότυπα βίντεο από το Facebook σε οποιαδήποτε ανάλυση. Μετατρέψτε βίντεο από το Facebook σε AVI, MKV, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android.
  • YouTube Converter: Κατεβάστε τα YouTube βίντεο με δύο κλικ! Χρησιμοποιήστε το Freemake για να μετατρέψετε online βίντεος σε AVI, MKV, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android.Κρατήστε ηχητικό υλικό από βίντεο του YouTube σε μερικά δευτερόλεπτα.
  • HD, HQ & 4K YouTube Downloader: Επιλέξτε όλες τις ποιότητες βίντεο που είναι διαθέσιμες για λήψη. Κατεβάστε βίντεο σε 4096p, HD 1080p, HD 720p, 480p, 360p, 240p.Χρησιμοποιήστε proxy server για λήψη μη υποστηριζόμενων βίντεο στην χώρα σας.

Συμβατό με: Windows 2000/XP/Vista/7
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 1.41Mb (Online Installer)
Homepage: http://www.freemake.com


Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

ikhsanu είπε...

thanks for posting this. and very helpful

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.