Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Ρυθμίσετε τον αριθμό αναρτήσεων που εμφανίζονται στις ετικέτες του Blogger


22.7.12 |

Αποκτώντας κάποιο blog στην πλατφόρμα του blogger και δημιουργώντας κατηγορίες για το υλικό που δημοσιεύετε, θα διαπιστώσετε ότι ο προεπιλεγμένος αριθμός αναρτήσεων που εμφανίζεται σε κάθε κατηγορία είναι 20 δημοσιεύσεις ανά σελίδα...Αυτό μπορείτε να το τροποποιήσετε εύκολα από την html του blog σας ώστε να το φέρετε στα μέτρα σας.


1) Σύνδεση στον λογαριασμό σας από το blogger.com
2) Πηγαίνετε: Σχεδίαση => Edit html, "τικάρετε" το πλαίσιο "Επέκταση προτύπων γραφικών στοιχείων" και ψάξτε (με ctrl + f) για τον κώδικα:
expr:href='data:label.url'

3) Ο παραπάνω κώδικας μπορεί να διαφέρει "ελαφρά" σε ορισμένα πρότυπα οπότε αν δεν τον βρίσκετε δοκιμάστε τον με διάφορες παραλλαγές πχ
<a expr:href='data:label.url'

4) Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το προσθέτοντας τον κώδικα + “?max-results=50” στο τέλος, λίγο πριν κλείσουν τα εισαγωγικά. Θα πρέπει δηλαδή στη συνέχεια μοιάζει με αυτό:
expr:href='data:label.url + "?max-results=50"'

Ο αριθμός 50 στον κώδικα είναι ο αριθμός αναρτήσεων που θα εμφανίζονται σε κάθε κατηγορία.Μπορείτε να τον αλλάξετε με όποιον θέλετε εσείς.ΠΡΟΣΟΧΗ...Η συγκεκριμένη προσθήκη του κώδικα θα πρέπει να γίνει πριν πριν κλείσουν τα εισαγωγικά στο τέλος του αρχικού κώδικα διαφορετικά θα "πάρετε σφάλμα".Ελέγξτε αν υπάρχουν και άλλοι (σαν τον αρχικό) κώδικες στην html σας και επαναλάβετε τα ίδια βήματα.Αν δεν υπάρχει απλά αποθηκεύστε και έχετε τελειώσει...


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


1 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΟΥΛΙΑΣ είπε...

το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα. καποιον αλλο τροπο για να ρυθμισω τον αριθμο των αναρτησεων στην αρχικη σελιδα;

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.