Ανακοίνωση: Τα περισσότερα download links από το Mediafire & το Rapidshare πλέον δεν λειτουργούν...Μπορείτε να κατεβάζετε τις εφαρμογές από τα official links!

Wise Folder Hider 1.25


26.9.12 | ,




Το Wise Folder Hider είναι ένα δωρεάν εργαλείο απόκρυψης αρχείων/φακέλων από το σύστημα σας. Οι χρήστες του μπορούν εύκολα να κρύψουν αρχεία και φακέλους από τον σκληρό τους δίσκο άλλα και από αφαιρούμενες συσκευές με ελάχιστα κλικ.
Με το Wise Folder Hider τα δεδομένα σας δεν μπορούν να προσεγγιστούν από άλλα προγράμματα ή άλλα λειτουργικά συστήματα όπως DOS, καθώς Ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί πρόσβαση σε αυτά είναι η εισαγωγή του δικού σας κωδικού πρόσβασης.
Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση στον οικιακό σας υπολογιστή και δεν συνιστάται πχ για εμπορικές ρυθμίσεις και επιχειρήσεις που σίγουρα απαιτούν αυστηρότερη εμπιστευτικότητα.

Γιατί να επιλέξετε το Wise Folder Hider

Ελεύθερη χρήση

Το Wise Foder Hider Wise Foder Hider είναι άλλη μια δωρεάν εφαρμογή απο το wisecleaner.com. Ελεύθερη χρήση, ενημέρωση και βασική τεχνική υποστήριξη.
products

Εύκολη απόκρυψη δεδομένων

Απλά με λίγα κλικ, μπορείτε να αποκρύψετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας, όπως εμπιστευτικά έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο κτλ.
products

Διπλή προστασία κωδικού πρόσβασης

Για λόγους ασφαλείας, υπάρχει ένας διπλός μηχανισμός προστασίας με κωδικό πρόσβασης στο Wise Folder Hider. Ένα κύριο κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε σε αυτό, και ένα δευτερεύον κωδικός για να κρύψετε και να επανεμφανίσετε τα δεδομένα.
products

Υποστήριξη Drag and Drop

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ένα αρχείο/φάκελο σε το Wise Folder Hider. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο στα Windows 8/7/Vista και XP.
products

Υποστήριξη δεξί κλικ

Μπορείτε να κρύψετε αρχεία/φακέλους κάνοντας δεξί κλικ όταν το Wise Folder Hider είναι κλειστό. Θα είστε σε θέση να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα αρχεία ή τους φακέλους σας μόνο όταν συνδέεστε σε στο πρόγραμμα.
products

Υποστήριξη USB Drive

Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία, το Wise Folder Hider μπορεί να κρύψει ολόκληρο το περιεχόμενο από μια αφαιρούμενη μονάδα δίσκου.
 
Συμβατό με: Windows XP/Vista/7 (32 & 64 bit).
License: Δωρεάν εφαρμογή

Filesize: 1.66Mb
Homepage: http://www.wisecleaner.com



Κατεβάστε από:

- -


Ίσως να σου αρέσουν και αυτά:


0 Σχόλια...Αφήστε το δικό σας.:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε ανώνυμα ή επώνυμα το σχόλιό σας (θετικό-αρνητικό) για αυτό το post ή απλά εκφράστε σχετικές απορίες σας...

@Από 19/09/2011 σχόλια που θα γράφονται με Greeklish θα διαγράφονται...

HTML tags που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Έντονη γραφή
Πλάγια γραφή
Εικόνα
Κυλιόμενο κείμενο
Σύνδεσμος
Χρωματισμός Κειμένου (Αντικαταστήστε το red με # και τον κωδικό χρώματος που θέλετε)

 
Ανακοίνωση: Επισκεφτείτε και κάντε εγγραφή τώρα στο Forum της σελίδας μας...Προγράμματα - Blogger tips - Τεχνολογικά νέα και πολλά άλλα σας περιμένουν.